monuu.

Over ons

Kom erachter hoe monuu. werkt en wat wij doen

Historie met stijl, dat is waar monuu. voor staat. Door onze stijlvolle lijntekeningen maken we het voor iedereen mogelijk om historie in huis te halen.

witte kerkje lijntekening op geschept papier

Het hart van de Bollenstreek

monuu. is gevestigd in Noordwijkerhout, een klein dorpje tussen de bollenvelden en het duin. Met als middelpunt van het dorp ‘t Witte Kerkje. Het allereerste ontwerp van monuu. was van ‘t Witte Kerkje. Dit voor Noordwijkerhouters iconische monument zorgde voor het ontstaan van monuu. 

Hand gemaakte lijsten

Ook ons eikenhout is van de hoogste kwaliteit. De lijsten zijn door ons met de hand gemaakt in Nederland. Alle lijsten zijn van dubbel glas om de tekeningen zo kwalitatief mogelijk naar voor te laten komen. Je kunt deze lijsten aan de muur hangen of neerzetten op of in een kast. 

Shop vandaag nog een tekening met lijst

monuu. logo preeg

Een uniek product

Wij maken gebruik van hoogwaardig handgeschept papier. Hierdoor is ieder product uniek en krijgt de tekening een stijlvol karakter. Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren en uniek werk te blijven leveren. 

Houd onze Instagram in de gaten voor alle innovaties en ontwikkelingen. 

Handwerk met behulp van een tekenmachine

Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteit handgeschept papier voor onze tekeningen. Wij hebben onze eigen ets-methode ontwikkeld om de lijntekeningen op de mooiste manier op het papier over te brengen. Hierbij gebruiken wij een tekenmachine met een speciale drukpen, die de structuur van het papier intact laat. Door het gebruik van verschillende pennen kunnen wij diepte en detail creëren in de tekening. Bij ons komt er geen printer aan te pas; dit levert een perfect ambachtelijk resultaat op. 

Plotter Witte Kerkje monument lijntekening op handgeschept papier

Meer weten?

We staan altijd voor je klaar

Close